Informatie over Startup-Vacatures | Startup-Vacatures.nl
Business Talent Network

Informatie over Startup-Vacatures

Informatie over Startup-Vacatures

De Startup

Wij van BTN zijn sinds een week verhuisd. Na ons prachtige pand praktisch op het Centraal station zijn wij neergestreken in Amsterdam Nieuw-West, in B. Amsterdam. Een schitterend nieuw gebouw, wel iets lastiger te bereiken. Van uitzicht over het IJ, naar geen fatsoenlijk treinstation dichtbij. B.

De 6 bekendste startup accelerators van Nederland

De laatste jaren schieten de startups als paddenstoelen uit de grond. Deze startende ondernemingen hebben goede begeleiding nodig om zo voorspoedig mogelijk te starten. Een accelerator is vooral een inhoudelijk programma om een start-up te begeleiden. Lees hier wat de 6 bekendste startup accelerators in Nederland zijn. 

1. Startupbootcamp Amsterdam

Solliciteren en functie eisen

Bij het zoeken naar een werkgever komt je vaak vacatures tegen waarin lange opsommingen staan van eisen waaraan je moet voldoen als sollicitant. Sommige werkgevers vragen veel van je, daarom moet je vacatures leren lezen, om te ontdekken wat nou echt belangrijk is en wat de punten zijn die je ook later bij kan leren of eisen die je kan beantwoorden doormiddel van compensatie met een andere vaardigheid.

Zo zet je jouw geniale idee om in een snelgroeiende startup

Online is niet meer nieuw en de tijd waarin je met een paar simpele regels code een innovatieve functionaliteit programmeerde, lijkt voorbij. Investeerders in het technologiewereldje zijn steeds voorzichtiger, wat startups dwingt om volwassen te worden. Om te overleven in een oceaan vol piepkleine startup-visjes, heb je veel meer nodig dan een geniaal idee. Hoe gaan beginnende ondernemers nu te werk? Waarin onderscheidt het succesverhaal zich van de eendagsvliegen? Oftewel: hoe maak je van jouw startup een echt bedrijf?

De methode van een Lean startup

De methode is verdeeld in drie delen namelijk; Visie, Sturen en Accelereren. Hieronder behandelen we deze onderdelen kort om een beter inzicht te krijgen in de theorie.
De eerste stap binnen de methode is visie. Het klinkt heel logisch, maar vaak onderschat of vergeten. Je kan namelijk de beste houtstapel hebben, zonder vuur zal het niet branden. Visie bestaat uit 3 delen; Start, definities en leren.

Visie; Fase 1

De 5 principes van de Lean startup

De term Lean Startup staat voor Slank Ondernemen. Ries heeft zijn methode gebaseerd op 5 verschillende principes.

1. Entrepreneurs are everywhere

Startups en ondernemers zijn overal. Je hoeft niet in een garage te zitten om een startup te zijn. Zijn definitie van een startup is: Een menselijk instituut ontworpen om nieuwe producten en diensten onder extreem onzekere condities te verwezenlijken.

2. Entrepreneurship is management

The Lean startup

Inleiding:
De lean startup is een managementmethode voor startups om een idee uit te bouwen naar een bedrijf. Het heeft een andere kijk op strategie en geeft aan dat startups niet alleen bestaan om zo snel mogelijk geld te verdienen, maar om te leren hoe je een bedrijf bouwt.

Pagina's